Re: BUDAPESZTY
Czy możesz dodać zdjęcia tych gołębi.
-
- Kontakt:
Re: DUAPESZTY
JESZCZE NIE WSTAWIAŁEM I NIEWIEM JAK TO ZROBIĆ
Scyzoryk16 jeśli masz już zdjęcia na komputerze to wejdź na stronę http://www.imageshack.us/ i tam kliknij napis Browse i wtedy zaznacz zdjęcia które chcesz wgrać do internetu. Gdy je już zaznaczysz kliknij Otwórz następnie gdy już ci zniknie to okienko po kliknięciu Otwórz kliknij na napis Prześlij teraz. Kiedy już przegrają ci się zdjęcia do internetu to gdy na nie klikniesz to po prawej stronie na dole będzie pisało Umieść miniatury tego obrazu . Pod tym napisem są linki, musisz skopiować pierwszy z nich i wkleić do postu na tym forum. I tak z każdym zdjęciem.
-
- Kontakt:
robię tak jak piszesz i nic nie wchodzi nie wiem jak w kleić
Napisałem Ci prywatną wiadomość, w której masz opisane wszystko szczegółowo co zrobić aby wkleić zdjęcia na forum, nawet obrazki dołączyłem. Odczytaj tą wiadomość.
-
- Kontakt:
DZIĘKI ZA PODPOWIEDZ 

Na dwóch ostatnich zdjęciach pokazane gołębie to wiedeńskie lotne .
-
- Kontakt:
wiem jeżeli możecie napiszcie co o nich sądzicie
Domyślam sie, że temat dotyczy BUDAPESZTÓW... stałem się przypadkowym posiadaczem takowej rasy kilku ptaków...jeszcze nie wypuszczałem ich z gołębnika czekając na złożenie jaj. Podobno są lotne. Ciekaw jestem opini Kolegów jak z ich "rasowością" jesli wogóle ze zdjęć mozna to ocenić. Pozdrawiam.
Ja osobiście gdybym miał kupować ptaki tej rasy to tylko w takim wydaniu w jakim są twoje ptaki.Także jak dla mnie super ptaszki.
DARMOWE nagrody priv
budapeszty jak budapeszty chodz ten jeden na zdjeciu to postawe ma - ogolnie jest to rasa lotna chodz jak tak dalej zaczna ja mieszac z winerami to bedzie kiepsko - osobiscie wole te bardziej ciemne i nakrapiane bo jest pewne ze maja gen lotny - bo budapeszty im starsze to powinny miec wiecej ciemnych pior na sobieLukezi pisze:Ja osobiście gdybym miał kupować ptaki tej rasy to tylko w takim wydaniu w jakim są twoje ptaki.Także jak dla mnie super ptaszki.
http://www.golebie.wombat.fc.pl/zoom_im ... aza=#dolne czy to są białe budapesztańskie ??gdyż posiadam identyczne bardzo lotne ptaki i nie jestem pewien ich rasy
pozdrawiam 

ADAMKING
przepraszam za jakoś zdjęci, ptaki nie za bardzo chciały współpracować
pozdrawiam Łukasz
Hmm... Niech zgadnę:) Oczekujesz oceny wszystkich ptaszków, czyż nie?
Gołębie=Przyjaciele
Po "dychalu" na placu sprzedasz.
Ooo... Proszę bardzo:)
Jak arbiter mówi, że po "dychalu" je sprzedasz, to to muszą być "fest" budapeszty^^
Normalne po 3 zł chodzą, więc jest się z czego cieszyć.
Pozdrawiam
Jak arbiter mówi, że po "dychalu" je sprzedasz, to to muszą być "fest" budapeszty^^
Normalne po 3 zł chodzą, więc jest się z czego cieszyć.

Pozdrawiam
Gołębie=Przyjaciele
Czekaj czekaj spokojnie jak dobrze latają to po dychalu 
A tak żeby nie było, że jaja sobie robimy to "dość" słabe jeśli chodzi o wygląd co do lotu to sam się wypowiedz.
Mój znajomy już nie żyjący mówił, że to są chyba najbrzydsze gołębie jakie trzyma określał je "wyglądają jak by w gówno zapałkę wsadzić" ale zapieprzały mu po 8 h w górze

A tak żeby nie było, że jaja sobie robimy to "dość" słabe jeśli chodzi o wygląd co do lotu to sam się wypowiedz.
Mój znajomy już nie żyjący mówił, że to są chyba najbrzydsze gołębie jakie trzyma określał je "wyglądają jak by w gówno zapałkę wsadzić" ale zapieprzały mu po 8 h w górze

Witam. Może kol. arbiter masz jeszcze takich znajomych, którym budapeszty latają po 8h w górze i może mógłbyś podać adres,telefon,kontakt do nich !!!. Pozdrawiam.
Niestety ten znajomy nie żyje gołębie się rozeszły po ludziach a nie znam więcej takich ludzi którym tak Budapeszty by chodziły.