wiek do romnarzania sie

jagosz

wiek do romnarzania sie

Post autor: jagosz » śr sie 22, 2007 8:24 pm

o;e miesiency musi miec golombek zeby mugl sie niesc i miec mludki

Awatar użytkownika
zbiter
Posty: 1905
Rejestracja: wt lis 15, 2005 9:26 pm
Kontakt:

Post autor: zbiter » śr sie 22, 2007 8:27 pm

Wczesny mlody taki 6-miesieczny bedzie mial jaja i wychowywal mlode
Szukaj a znajdziesz

jagosz

Post autor: jagosz » czw sie 23, 2007 8:52 am

a ile razy mogom byc jajka w roku

garlacz84
Posty: 88
Rejestracja: śr cze 06, 2007 10:30 pm
Kontakt:

Post autor: garlacz84 » czw sie 23, 2007 9:02 am

ok. 4 razy w roku, zalezy od rasy np. moje garlacze 5 razy i dalej by sie niosly ale nadchodzi zima

Awatar użytkownika
jbogacz
Posty: 105
Rejestracja: wt lis 15, 2005 2:31 pm
Lokalizacja: Golęczewo koło Poznania
Kontakt:

Post autor: jbogacz » czw sie 23, 2007 11:48 am

Kol. Jagosz poniewaz nie chce sie Tobie pisac poprawnie, Twoje konto zostalo zawieszone.
admin
Jurek Bogacz

garlacz84
Posty: 88
Rejestracja: śr cze 06, 2007 10:30 pm
Kontakt:

Post autor: garlacz84 » czw sie 23, 2007 1:18 pm

Ja rowniez czesto robie bledy i mam na to rade: Kazdy kto ma rowniez taki problem niech cala tresc postu napisze np. w ,,Microsoft Word'' gdzie program podkresli Wam bledy a Wy je poprawicie nastepnie skopjujcie tresc na forum w odpowiedzi. :D
Pozdrawiam

quatro
Posty: 861
Rejestracja: sob mar 11, 2006 6:42 pm
Lokalizacja: wroclaw
Kontakt:

Post autor: quatro » czw sie 23, 2007 3:47 pm

jbogacz pisze:Kol. Jagosz poniewaz nie chce sie Tobie pisac poprawnie, Twoje konto zostalo zawieszone.
admin
popieram, to nie sa bledy, to jest analfabetyzm, bledy kazdemu sie zdarzaja

Awatar użytkownika
zbiter
Posty: 1905
Rejestracja: wt lis 15, 2005 9:26 pm
Kontakt:

Post autor: zbiter » czw sie 23, 2007 3:55 pm

I tak trzymac ,czytajac niektore posty trzeba dobrze sie zastanowic o co w tym wszystkim chodzi
Szukaj a znajdziesz

Awatar użytkownika
orcio10
Posty: 60
Rejestracja: śr lis 15, 2006 8:08 pm
Lokalizacja: Grudziadz
Kontakt:

Post autor: orcio10 » pt sie 24, 2007 9:09 pm

Na poczatku to mialem smiechu po pachy !! :shock: :D A teraz to nawet nie czytam pozdrawiam

Warcraft
Posty: 356
Rejestracja: pt lis 18, 2005 6:55 pm
Lokalizacja: Krakow
Kontakt:

Post autor: Warcraft » śr wrz 26, 2007 2:20 pm

a moze po prostu on jest dyslektykiem i dlatego robi bledy?? albo moze ma klawiature zepsuta i mu literki wszystkie nie dzialaja.. szkoda kogos usuwac tylko dlatego ze bledy robi w swoich postach:(

garlacz84
Posty: 88
Rejestracja: śr cze 06, 2007 10:30 pm
Kontakt:

Post autor: garlacz84 » śr wrz 26, 2007 2:31 pm

Przeciez to nie jest Gadu-Gadu ze trzeba szybko pisac, przed kazdym postem ma sie czas na sprawdzenie bledow, a wogole chyba kazdy z was posiada program ,,Microsoft Word'' gdzie mozna napisac, sprawdzic i skopiowac na forum cala tresc. A jesli chodzi o klawiature to przeciez nie jest to tak wysoki wydatek. Poprostu jest to lenistwo.

Awatar użytkownika
Bajbus
Posty: 141
Rejestracja: pt paź 13, 2006 6:21 am
Kontakt:

Post autor: Bajbus » śr wrz 26, 2007 9:51 pm

garlacz84 pisze:Przeciez to nie jest Gadu-Gadu ze trzeba szybko pisac, przed kazdym postem ma sie czas na sprawdzenie bledow, a wogole chyba kazdy z was posiada program ,,Microsoft Word'' gdzie mozna napisac, sprawdzic i skopiowac na forum cala tresc. A jesli chodzi o klawiature to przeciez nie jest to tak wysoki wydatek. Poprostu jest to lenistwo.
no moze i kazdy ale czy ma licencje na niego :D :idea:

ODPOWIEDZ