KINGI JAKO MAMKI
KINGI JAKO MAMKI
Witam wszystkich hodowców!!! Mam do was takie pytanie czy kingi były by dobrymi mamkami dla niemieckich wystawowych??? czekam na odpowiedzi
hejka
hejka kingi sa ciezkie na mamki ja do swoich kingow uzywam modeny angielskie a to niemieckich bym polecił ci skowronka koburskiego
Krystek
kolego nie kombinuj z tymi mamkami bo przekombinujesz i nic z tego nie będziesz miał.
jeżeli nie masz pocztowych lub tzw. poluchów (moim zdaniem najlepsze na mamki) to jedz na pobliski targ i kup sobie jakieś pawiki, rysie (pawiko i rysiopodobne) oby jak najniższej klasy takie do max 10 zł za sztukę i one sprawdzą się najlepiej ja tak robię z karierami i pomorskimi i dają radę po pseudopocztowych najlepsze z mojego doświadczenia są pseudopawiki, bez problemu wychowywały po dwa pomorskie
Pozdrawiam
jeżeli nie masz pocztowych lub tzw. poluchów (moim zdaniem najlepsze na mamki) to jedz na pobliski targ i kup sobie jakieś pawiki, rysie (pawiko i rysiopodobne) oby jak najniższej klasy takie do max 10 zł za sztukę i one sprawdzą się najlepiej ja tak robię z karierami i pomorskimi i dają radę po pseudopocztowych najlepsze z mojego doświadczenia są pseudopawiki, bez problemu wychowywały po dwa pomorskie
Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/item540944364_pawik_samiec.html CZY TAKI PAWIK NADAWAŁ BY SIĘ NA MAMKE???? CZEKAM NA ODP
-
- Kontakt: