łączenie w pary
łączenie w pary
Witam, jeżeli gołąb połaczył się w pare już z innym z którym ja nie chciałem to czy moge go sparować z innym? i jezeli tak to na jak długo mają być w klatce...czy warto je dalej trzymać jeżeli prowadzą wojne w tej klatce? I jeszcze jedno pytanie czy klatka może być w gołębniku?
Re: łączenie w pary
Tu tyle było napisane na forum o tym że wystarczy poświęcić kilka minut i poszukać a znajdziesz kilka tematów
Szukaj a znajdziesz
aha, no...cieszę się i dziekuje za odpowiedź. Typowe forum typowych polaków.
Tacy ludzie tworzą polske, tacy sami siedzą na drewnianych ławach sejmowych.
'zrobcie sami'
pozdrawiam
'zrobcie sami'
pozdrawiam
siedzą w tych drewnianych ławach i czekają aż zostanie podane na tacy, szkoda że manna nie leci z nieba, nie?atwelp pisze:aha, no...cieszę się i dziekuje za odpowiedź. Typowe forum typowych polaków.
'zrobcie sami'
pozdrawiam
- Jarek Siedlecki
- Kontakt:
Chcesz sparować dwa samce?atwelp pisze:Witam, jeżeli gołąb połaczył się w pare już z innym z którym ja nie chciałem to czy moge go sparować z innym? i jezeli tak to na jak długo mają być w klatce...czy warto je dalej trzymać jeżeli prowadzą wojne w tej klatce?

Dirko
-
- Kontakt:
u mnie się wzięły w pare dwa młode samce 
tylko mają dylemat który ma być na dole

tylko mają dylemat który ma być na dole

Słuchajcie teraz takie czasy, że i dwa samce mogą być razem 

Żeby tylko nikt nie doniósł proboszczowi 

- golebiewski
- Kontakt:
Eeee też tam dwa samce, nie nowina. Ale poważnie jak się u mnie sparowały dwie luźne samice, które wcześniej normalnie z samcami były w parach to tak pięknie karmiły młode motyle, że zaczełem zastanawiać się czy aby nie zlikwidować wszystkich samców.
golebiewski
-
- Kontakt:
Kolego pytałeś jak sparzyć gołębie. jeśli samiec jest z inną samicą wystarczy go zamknąć w samotności na 3 dni tak żeby nie widział innych samic po trzech dniach włóż do niego samice i powinno coś z tego być bynajmniej u mnie to działa w 100% 

-
- Kontakt:
mam pare brodawczaków staropolskich od 3 miesięcy sa zamknięte razemmaja miske lengową ale jeszcze się nie sparowały co mam zrobić
można przeparować trzeba trzymać około 2 tygodnie poza głebnikiem