BrawoJan pisze:20 lipca 2010 "witam na wiosne dalem 4 in 1 mix srebniakom i chowaly sie mlode teraz mlode maja mokro w miskach i zdychaja czy dac im jeszcze to lekarstwo czy cos innego pozdrawiam"
30 lipca 2010 "jeszcze jedno czy do 4in1mix moge teraz podac witamine b cobleks czy mozna chcem ptaki zmocnic a jak nie to moze copozdrawiam i dziekuje ze tyle piszecie zawsze cos zostanie w glowie"
30 grudnia 2010 "panowie co napiszecie ja teraz na styczen odrobaczywiam ptaki pigulkami w lutym daje 3 pojniki awiometronit i 2 poj energoflox i caly czas witamina E i mineraly I czosnek do picia czy to starczy zeby dobrze sie legly ptaki"
29 grudnia 2012 "wiele lat trzymam ptaki dokładnie srebrniaki dobrej klasy"
wiele lat to w sumie trzy i pół
20 września 2010 "dzien dobry mam na imie lukasz mieszkamw czestochowie mam 16 lat dostalem srebniaki berlowe po dziadku"
Primo. Z tego co się uczyłeś w szkole na lekcjach polskiego niewiele w głowie zostało.
Secundo. Nie jesteś cudzoziemcem (mieszkasz niedaleko Jasnej Góry) używaj więc polskich liter, kropek, korzystaj z podpowiedzi komputera.
Tertio. Po trzech latach hodowli pouczasz doświadczonych hodowców (nie chodzi o mnie).
Quarto. BREDZISZ stylistycznie, ortograficznie, gramatycznie i "gołębiarsko".