Wystawa w Płocku
Wystawa w Płocku
Mam pytanie czy w sezonie 2008/2009 odbędzie się wystawa gołębi w Płocku ? Jeśli tak to kiedy i gdzie ? Za odpowiedzi z góry dziękuje.
-
- Kontakt:
Re: Wystawa w Płocku
Witam chciałbym się dowiedzieć czy warto jechać na wystawę do Płocka .Może ktoś z was wie ile poprzednimi latami było tam wystawianych gołębi i czy krymka polska była wystawiana a może ktoś wie czy teraz będzie wystawiona?
Krymka polska
Witam. jaki jest termin wystawy w Płocku?
Witam mam pytanie w związku z zbliżająca się wystawą w Płocku Wiadomo jakie miejsce wystawy? Proszę o dośc szybką odpowiedz dziękuje.Pozdrawiam
Wystawa odbędzie się w hali sportowej przy stadionie Wisły. Niedaleko Politechniki Warszawskiej na ul. Łukasiewicza
Dziekuje Bardzo za wiadomosc pozdrawiam:)
Blisko ul Łukasiewicza ale na ul. 7 czerwca III odbędzie się wystawa przed chwilą dzwoniłem
Krymka polska
a kto się wybiera do płocka?
Witam!
Czy ktoś może wie,kiedy będzie wystawa w Płocku?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam..
Czy ktoś może wie,kiedy będzie wystawa w Płocku?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam..

Z tego co wiem to wystawa w Płocku odbędzie się w dniach 8 - 9.01.2011 r.
wystawa w plocku jest bardzo mala , malo osob i golebi a golebi wysokolotnych i akrobatycznych prawie nie ma nic
jeszcze nie wiem ale jak bede wiedzial dam znac - podobno maja przeniesc wtym roku do gostynina ? to raczej bylaby glupotasadlak111 pisze:Witam. Wie ktoś kiedy będzie najbliższa wystawa w Płocku
No lepiej żeby była w Płocku. Płock jest bardziej znanym miastem niż Gostynin
Pozdrawiam. Kamil
z strony pzhgridiWystawa w Łącku
Płocki Związek Hodowców Gołebi Rasowych i Drobiu Ozdobnego
Łąck, Hala Sportowa Urzędu Gminy w Łącku
tel.: 600 294 980 - Andrzej Majchrzak
O kur** jeszcze lepiej
Płocki Związek Hodowców Gołebi Rasowych i Drobiu Ozdobnego to i w płocku powinna być wystawa. Ale z 2 strony do Łącka bliżej niż do Gostynina. Będzie się odbywać w dniach od: 07-01-2012 do: 08-01-2012

Pozdrawiam. Kamil
Witam. Czy ma ktos bliższe informacje na temat wystawy w Płocku???