Wystawa w Ciechanowie
Wystawa w Ciechanowie
Zapraszam wszystkich hodowców na wystawę w Ciechanowie która odbędzie się 16-17 stycznia 2010r. w szkole podstawowej nr 3 w Ciechanowie ul. Powstańców Wielkopolskich!!!! 

Re: Wystawa w Ciechanowie
Nasza wystawa zakończyła się wczoraj.I chciałbym prosić wszystkich którzy ją odwiedzili o wyrażenie swojej opinii!
kolego Diacon masz moze zdjecia z wystawy??
-
- Kontakt:
Re: WAŻNE !!!
Na wystawie gołebi ozdobnych w Cechanowie zostawilem trzy gołębie rasy niemiecki wystawowy. Gołębie były koloru czerwony, rok 2009, samica biało-pstra rok 2008 i druga samica biało-pstra rok 2009. Ptaki znajdowały się w klatce numer 124 u góry przy hali wystawowej. Obok mnie stał człowiek, który miał maściuchy. Prawdopodobnie udzielił on fałszywej informacji, że rzekomo jestem wypity i nie można się mna porozumieć. Panu, który zainteresowany był czerwono samico. Jeśli ktokolwiek wie coś o tym zdarzeniu i zna tego człowieka prosze o kontakt ze mną. Za informację czeka nagroda. Moj numer 086-271-75-20 lub 0515-621-188. Z góry dziekuje.
Jak to ZOSTAWIŁEŚ
Zapomniałeś zabrać do domu ,czy Ci skradziono

Zapomniałeś zabrać do domu ,czy Ci skradziono

-
- Kontakt:
Zostawiłem je w klatce, a gdy chciałem odebrać to już ich nie było. Prawdobodobnie zostały skradzione
-
- Kontakt:
Witam. Ja byłem na wystawie w Ciechanowie. Podobało mi się. Nie było takiego tłoku na hali wystawowej jak np w Olsztynie gdzie nie mozna było się minąć tak były klatki ustawione.Pozdrawiam
Witam . Byłem w 2008r. i teraz(2010) , więc mam porównanie
Miejsce to samo , ale zmiany na duży plus , dużo więcej gołębi na giełdzie i większy wybór .
Minus to zatłoczony korytarz , (organizatorzy nie spodziewali się takich tłumów
)
Grzesiu , na sali wystawowej ani na giełdzie lisa nie widziałem
, to pewnie musiał być złodziej . Pozdrawiam.

Minus to zatłoczony korytarz , (organizatorzy nie spodziewali się takich tłumów

Grzesiu , na sali wystawowej ani na giełdzie lisa nie widziałem

PANI KURANT NIE MOGĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TOBĄ.
Bardzo mi Przykro ale nie posiadam w tej chwili zdjęci z wystawy!
-
- Kontakt:
To prosze podac namiary na siebie to ja sie z kontaktuje.Kazik pisze:PANI KURANT NIE MOGĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z TOBĄ.
witam niedługo to znaczy może jutro prześle zdjęcia na stronę gołębnika,jak się wyrobie
-
- Kontakt:
Witam. Doszły mnie słuchy że tegoroczna wystawa w Ciechanowie została przełożona na inny termin tj. 12,13.02.2011. Proszę o zweryfikowanie informacji w dziale terminy wystaw. Pozdrawiam.
Pan Tomek to chory człowiek na głowę. Pisze bajki na temat wystawy w Ciechanowie .
Zapraszam K. Zmorzyński
Zapraszam K. Zmorzyński
Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2011 2:53 pm przez Kazik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam na wystawę 19/20 lutego 2011 r. do CIECHANOWA.
K. ZMORZYŃSKI
K. ZMORZYŃSKI
-
- Kontakt:
Czy to chory na głowę tyczy się mojej osoby?
Tegoroczna Wystawa odbędzie się 19-20 Luty w zespole szkół nr 2 przy ul Czarneckiego 40 szczegóły na stronie http://www.czhgrido.pl/ Serdecznie zapraszam wszystkich na naszą wystawę!
-
- Kontakt:
Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło dzięki Diacon. A "pana" zamorzyńskiego czy jak mu tam osobiście zapytam kogo miał na myśli pisząc post. Pozdrawiam
jak odczucia po wystawie?
Odnosząc się do wystawy moim zdaniem wystawa nie prezentowała dużego poziomu gołębi . Gołąbie wystawione w tych rasach w których się w miarę orientuje były średniej klasy a cześć ptaków była wręcz słaba . Jeśli chodzi o organizacje wystawa była zorganizowana na dobrym poziomie po za małymi wyjątkami . Na giełdzie były momenty ze nie było jak się ruszyć bo było mało miejsca w przejściach które były moim zdaniem za wąskie ale to juz jest tylko szczegół. Na giełdzie tez nie było ciekawych eksponatów do sprzedaży po za kilkoma wyjątkami.
to sa moje spostrzeżenia

to sa moje spostrzeżenia

jarooo-24.flog.pl
Co do poziomu gołębi każdy będzie mógł ocenić sam.Nie długo na stronie CZHGRiDO pojawi się galeria z wystawy (prawie 100% gołębi wraz z kartami ocen- ponad 800 zdjęć gołębi i ich karty oceny)ale to w niedługim czasie.Do tego będą one powiązane z internetowym katalogiem który prawdopodobnie jutro popołudniu będzie dostępny na stronie.Będzie to pierwsza taka duża relacji z wystawy w internecie Zapraszam.
PS:Poza tym będzie również film z wystawy ale o tym później...
Katalog już dostępny na stronie
PS:Poza tym będzie również film z wystawy ale o tym później...

Katalog już dostępny na stronie
Ostatnio zmieniony ndz lut 27, 2011 12:33 am przez kleniu1, łącznie zmieniany 1 raz.
Galeria ogólna z wystawy dostępne są już na stronie www
Ostatnio zmieniony śr mar 23, 2011 9:49 pm przez kleniu1, łącznie zmieniany 1 raz.
W nowej zakładce multimedia na stronie www.czhgrido.pl dostępne nowe materiały filmowe z wystawy