WYSTAWA SZCZECIN
WYSTAWA SZCZECIN
ZAPRASZAM NA WYSTAWĘ DO SZCZECINA 8-9 STYCZEŃ
Re: WYSTAWA SZCZECIN
pod jakim adresem ta wystawa... 

W Halach Międzynarodowych Targów Szczecińskich w SZCZECINIE ul. STRUGA 6/8
Dzięki,ostatnio byłem 2003 roku jak dobrze pamiętam to była w Szczecin Dąbie.
Może ktoś z kolegów hodowców posiada jakieś zdjęcia z tej wystawy?.Szczególnie chodziło by mi o zdjęcia Gdańskich wysokokotnych.Jak tak to prosił bym serdecznie o przesłanie na maila kleniu1@o2.pl Z góry dziękuje
Tu są zdjęcia z wystawy ,jest kilka gdańskich http://www.szczecinskizhgrido.pl/wystaw ... rget0.html
Szukaj a znajdziesz
Kolego zbiter może wiesz kto wystawiał Barwnogłówkę Królewiecką i czyja wygrała?
UWAGA! - udzielam zbiterowi pochwały za zdjęcia z wystawy.
Dopiero teraz doczytałem, że te zdjęcia są z wystawy ubiegłorocznej!
Pozdr.
Dopiero teraz doczytałem, że te zdjęcia są z wystawy ubiegłorocznej!
Pozdr.
golebie.wombat.fc.pl
Nikt nie wystawiał Barwnogłówkę Królewiecką
Kolego zbiter chyba mnie mylisz z kimś innym. Pozdrawiam
Tak Zbychu,dlatego koledze lewap125 odpowiadam że nikt nie wystawiał Barwnogłówke Królewiecką.
Zbyniu tak trzymać 

-
- Kontakt:
Witam! Przyjaciele co słychać w Szczecinie po tak szumnie zapowiadanej prawie od roku wystawie -ani zdjęć nie mówiąc już nic o katalogu ! W klubie Gdańskiego wysoko lotnego sama elita -może Niemcy wszystko wywieżli...
PRAWIE WSZYSTKO 97%
Zdjęcia z wystawy Sokoła Gdańskiego(Gdański Wysokolotny) na stronie http://www.gdanski-wysokolotny.cba.pl/index.html w dziale Galerie
-
- Kontakt:
Kleniu 1 Szanowny Kolego - dlaczego na Pana stronie nie można otworzyć zdjęć z wystawy w Grudziądzu.
Problem już naprawiony, dziękuje za interwencje
Na naszej stronie www.szczecinskizhgrido.pl oraz na www.golebnik.pl są zdjecia z naszej Szczecińskiej Transgranicznej Wystawy POMERANIA 2011 z 8-9.01.2011r. Zdjecia i komentarz naszego KOl Leszka Dzikowskiego
-
- Kontakt:
Witam! Tacy naprawdę wspaniali hodowcy jakich znam w szczecinie a pokazują nam takie dziadostwo nie widać gołębi za krat -część artystyczna możliwa ale to tylko- Rączka -gożdzik-klapa!!! Na stronach australijskich można się uczyć jak pokazywać gołębie.
Kol Raczkowski to trzeba było przyjechac i zrobić nam zdjecia i je tu umiescić , a widze że Koledze nic nie pasuje wymagania duze pretensji jak czytam na forum tez duzo a pracy mało .
A teraz bez emocji , zdjęcia jakie są takie są -ale są .Kolega co miał robić zdjecia "zaniemógł" i był kłopot. Zdjecia gdańskich z Wystawy są i jest ich bardzo duzo na innej klubowej stronie, a co do klapy i gozdzika to nie widzę zadnego problemu.
Kol Raczkowski trzeba było być na Wystawie Krajowej w Warszawie na rozdaniu nagród dla hodowców ,ale na tej czesci bez Ministra to by Kol miał co opisywać a zdjęc z tej częsci rozdania nagród dla hodowców gołebi wogóle nie ma a jak są to pojedyńcze . Pozdrawiam
Kol Raczkowski trzeba było być na Wystawie Krajowej w Warszawie na rozdaniu nagród dla hodowców ,ale na tej czesci bez Ministra to by Kol miał co opisywać a zdjęc z tej częsci rozdania nagród dla hodowców gołebi wogóle nie ma a jak są to pojedyńcze . Pozdrawiam
Ze zdjęciami ze Szczecina jest trochę mojej winy ,gdyż to ja miałem robić fotki na wystawie ale w tym czasie mój aparat wracał z wczasów w Egipcie i nie było innego zastępczego tej klasy ,a robić fotki badziewiastym kompaktem nie ma sensu.Cóż stało się
Szukaj a znajdziesz
Zbyszek do Ciebie nie ma nikt pretensji ale wiesz trudno jest wszystkim dogodzić ważne jest że wystawa była udana a reszta" niech zostanie milczeniem ". W poznaniu chyba bedziesz to pogadamy
Pozdrawiam
Pozdrawiam