Wystawa Olsztyn 2007
Wystawa Olsztyn 2007
Osobiscie nie bylem na tej wystawie ,ale uczestniczylem jako wystawca ,gdyz koledzy zawiezli moje ptaki. Chce sie na goraco podzielic kilkoma uwagami po wystawie.Po powrocie z wystawy ,koledzy wreczyli mi to i owo ,miedzy innymi reklamowke z wieloma sywernirami.Bylo tego duzo ,wszystko o Warmi i Mazurach jak to na ten region przystalo.Przewracalem cala reklamowke kilka razy ,przewracalem ksiazki po kilka razy ,ale dla mnie najwazniejszego nie znalazlem ,otoz katalogu ,tak katalogu wystawy.Podobno ma byc rozdawany w pozniejszym terminie.Panowie organizatorzy ,po to jada na wystawe hodowcy ,;nie wszyscy; aby nabyc ,dostac katalog.On wlasnie ,katalog jest wykladniem wystawy. tam widac wszystko to ,co interesuje hodowce,tego ktory nie wystawial ptakow ,tego ktoremu kolega pozyczy go ,aby zorientowac sie w czym tkwi diabel.Z tym w tym roku nie popisaliscie sie ,nalezy sie zolta kartka.Nie mniej pozdrawiam i oby za rok nie bylo takiej istotnej wpadki.
wystawa Olsztyn.
JB, to nie o mnie chodzi ,ale o tych co chcieli ewentualnie ,bedac na wystawie ,kupic katalog .Oni to powinni miec w swoich zbiorach i moc udostepnic to innym.Katalog to jest swoista reklama dla zwiazku dla calej wystawy a nie mowiac dla organizatorow wystawy.Pozdrawiam.