Wywrotki Mazurskie
-
- Kontakt:
Re: Wywrotki Mazurskie
Ja również chętnie kupię samicę podobnej klasy, kolor bez znaczenia.
Takie Wywrotki były na wystawie krajowej w Szczecinie 
https://lh3.googleusercontent.com/-HaPR ... .JPG?gl=PL

https://lh3.googleusercontent.com/-HaPR ... .JPG?gl=PL
Jaja sobie robisz? Chyba na targowisku w Zgierzu, chociaż tam przeważnie bywają nieco lepsze..
Może panowie jakaś nowa rasa

Żadne jaja , takie ludzie mają pojęcie o wywrotkach 

Żartowałem, po prostu jestem wstrząśnięty a nawet zmieszany jak ulubiony trunek niejakiego Bonda.
-
- Kontakt:
Jarooo hoduj takie jak jajarooo pisze:Ja i chętnie kupię tą żółtą jeśli ma ktoś parę tez wezme![]()

e-mail: centrum_wschod@o2.pl
-
- Kontakt:
Wiecie dobrego wywrotka mazurskiego to jest jeszcze szansa znaleźć ale bardzo dobrego to ze świecą szukać. Jak już jest to nie do kupienia niestety... W Zgierzu nieraz się coś trafia, jest 2-3 gości co hodują dobre wywrotki, ale ciężko coś kupić...
Co do Krajówki w Szczecinie to poziom żeby nie powiedzieć żaden to powiem że słaby, ale chociaż były a w Kielcach jedynie na giełdzie ale tylko słabsze średniaki...
Co do Krajówki w Szczecinie to poziom żeby nie powiedzieć żaden to powiem że słaby, ale chociaż były a w Kielcach jedynie na giełdzie ale tylko słabsze średniaki...
W Zgierzu nigdy nie trafiłem na dobrego wywrotka. Średniaki czasami się trafiają. Są hodowcy, którzy mają nie najgorsze ptaki ale na targowisko nic nie wynoszą.
Jeżdźę trochę
po wystawach , ale takich wywrotki jakie pokazują na wystawach hodowcy z Białegostoku na wystawach, nie widziałem w całej Polsce.

WITAM. W Tomaszowie był jeden ciekwy wywrotek czarny .Ale nie do sprzedania.
Ciekawy to znaczy jaki wywracał, robił akrobacje.
Nie, nie wymagajcie za dużo. Wywrotków Mazurskich Wywracających to już nie ma 

-
- Kontakt:
W Tomaszowie były całkiem niezłe wywrotki, a w Białymstoku to wiem kto przywiózł fajne ale nie będę mówił, bo kto był to widział. Jednak powiem że nie były na sprzedanie, zresztą tak samo jak w Tomaszowie...
Jeżeli chodzi o wywracające to już nie te czasy, są jeszcze takie co wywracają ale to bardzie wschodniopruskie niż mazurskie.
Jeżeli chodzi o wywracające to już nie te czasy, są jeszcze takie co wywracają ale to bardzie wschodniopruskie niż mazurskie.
To nie powinno występować w nazewnictwie rasy wywrotek. Przykładowo mazurski,bo to już nie wywrotek
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam.Jarooo niezłe wywrotki w Warszawie widziałem swego czasu jak brałem Motyle od Pana Stefana Jagielińskiego,u jego kuzyna czy kolegi bo w jednym podwórku.Jak jesteś ze stolicy to podjedz,zapytaj.Widzę tego gościa na wystawach ale nie wiem jak ma na nazwisko.
Ja też znam dużo osób tak z widzenia z wystawa i nie wiem jak się nazywają
Wracając do tej licytacji to strasznie szybko ja wbili na te 1275 i jakoś osłabli

Wracając do tej licytacji to strasznie szybko ja wbili na te 1275 i jakoś osłabli

jak mi zapłacisz za nią to mogę licytowaćCwAnIaK001 pisze:jarooo pisze:http://allegro.pl/wywrotek-mazurski-i2113663900.htmljarooo nie krępuj się ... licytuj

jarooo-24.flog.pl
-
- Kontakt:
Było tak pisać od razu, ale zrobimy inaczejjarooo pisze: jak mi zapłacisz za nią to mogę licytować![]()

e-mail: centrum_wschod@o2.pl
ty jesteś sponsorem przyjmę każde które mi zafundujesz moze być i ta z Allegro tez sie nie pogniewam

jarooo-24.flog.pl
griszaa-1975v pisze:Witam.Jarooo niezłe wywrotki w Warszawie widziałem swego czasu jak brałem Motyle od Pana Stefana Jagielińskiego,u jego kuzyna czy kolegi bo w jednym podwórku.Jak jesteś ze stolicy to podjedz,zapytaj.Widzę tego gościa na wystawach ale nie wiem jak ma na nazwisko.
Nie Jagielińskiego tylko Jeglińskiego.
Witam:) to mówicie, że wywracające wywrotki to już mit?? Mi się wydawało, że zgodnie z nazwą powinno coś się dziać na niebie jeśli ta rasa jest w górze:) ale widocznie tylko mi się wydawało;) więc jak nie wywrotki to co?? Jest jakąś rasa która dobrze koziołkuje?? Słyszałem, że talka całkiem całkiem:) to też mit?