Garlacze i ich odmiany
Kolega oferuje ci dobrej klasy ptaki za darmo a ty masz takie problemy zalosne
od takiego hodowcy to bral bym w ciemno golebie, Ty i tak masz za mala wiedze to wynika z twoich postow.Pozdr

Pozdr. Paweł Z.
http://golebie.sarzyna.org/
http://golebie.sarzyna.org/
- jan kowalczys
- Kontakt:
Szymonie drogi powinnienes wyrazic troche szacunku do starszego Hodowcy, dobrze napisales bo owszem znalazl sie madrzejszy i to duzo od Ciebie. Z wieloletnim doswiadczeniem a ty moze nawet miesiecznego nie masz. Wiec czytaj ucz sie a nie pyskuj jak dzieciak (chociaz nie wiem ile masz lat).Szymon*13 pisze:Doswiadczony sie znalazl![]()
![]()
![]()
A po za tym nie mam za bardzo jak je odebrac mieszkam kolo kolobrzegu
- xwoczko
- Kontakt:
PrzestaĂącie robic chlopakowi problemy!!!!!!
Jest mlody nie ma doswiadczenia i moze nie wie jak sie przesyla ptaki, nie kazdy urodzil sie od razu ekspertem w chodowaniu golebi, trzebaa czasu i duzo nauki. Nie rezygnuj mlody i dogadaj sie z tym, kto chce ci sprzedac/podarowac golebie, pamietaj to ty na tym zyskujesz.

Jest mlody nie ma doswiadczenia i moze nie wie jak sie przesyla ptaki, nie kazdy urodzil sie od razu ekspertem w chodowaniu golebi, trzebaa czasu i duzo nauki. Nie rezygnuj mlody i dogadaj sie z tym, kto chce ci sprzedac/podarowac golebie, pamietaj to ty na tym zyskujesz.

- tomekplewa
- Kontakt:
Mozesz kupic na kazdej gieldzie z golebiami lub na allegro lub zamowic telefonicznie e-mail: pigeon7@o2.pl
0 694 642 508 i tel. domowy 071 354 20 24
0 694 642 508 i tel. domowy 071 354 20 24
Szukaj a znajdziesz
Ave
Do pana Szymon*13:
Prosze po prostu do mnie napisac ;) To wszystko. Jakos sie dogadamy.
Cos wymyslimy, nie wysylalem jeszcze golebi poczta, ale mysle ze mnie to nie przerasta, wiec powinno sie udac.
Z tego co wiem to ptaszki wyslane poczta 'przyjezdzaja' do adresata ladnie w kartoniku na drugi dzien rano :)
A swoja droga gdybym wiedzial, ze z tego powodu bedzie taka ostra wymiana zdan to hyba bym nie zaczynal :)
Do pana amcane:
W tej hwili mam zupelnie inne ptaki.
Ze starej kadry zostalo mi tylko 3 pary.
Takze w tej hwili moje stado jest zdecydowanie duzo lepsze jakosciowo.
Wstyd sie przyznac ale w tym roku wydalem okolo 1000 Euro na ptaki.
Ale powiem szczerze oplacalo sie.
Garlacze Gornoslaskie Koroniaste mam od panow Beutel (jeden z braci Matthias to prezes klubu tej rasy w Niemczech), ich wyniki mozna zobaczyc w katalogu z wystawy europejskiej w Lipsku mowia same za siebie.
Slaskie Garlacze Baialoglowe kupilem 'krew' pana Wilchelma Berger (na wystawie w Lispku zrobil Eurochampiona, oprocz tego napisal piekana monografie tej wlasnie rasy, jest hyba jednym z najwiekszych ekspertow tej rasy w Europie) oraz Friedriech Guenter (prezes klubu Garlaczy Slaskich).
Natomiast stawaki (Steigerkroepfer) od pana Manfried Peetz, mial najwyzasza ocene 'V' w zoltych stawakach w Lipsku.
Takze duzo sie w moim stadku zmienilo :)
Po prostu to juz nie te ptaki ktore byly na tamtych zdjeciach.
Oczywiscie ptaszki ktore sa do zbycia nie sa tej klasy, bo trudno by bylo zeby ptaka za 50 Euro podarowac dalej, nic od niego przedtem nie odchowujac :). No ale to juz hyba kazdy zrozumie.
Na koniec pozdrawiam wszystkich hodowcow.
Szczegolnie tych mlodych bo to nasza przyszlosc.
A najbardziej tych starych doswiadczonych, dzieki ktorym to sie 'kreci'.
A zeby nie bylo ja tez nie jestem najstarszym hodowca mam 'dopiero' 29 lat, a ptaszkami zajmuje sie od drugiej klasy podstawowki.
Do pana Szymon*13:
Prosze po prostu do mnie napisac ;) To wszystko. Jakos sie dogadamy.
Cos wymyslimy, nie wysylalem jeszcze golebi poczta, ale mysle ze mnie to nie przerasta, wiec powinno sie udac.
Z tego co wiem to ptaszki wyslane poczta 'przyjezdzaja' do adresata ladnie w kartoniku na drugi dzien rano :)
A swoja droga gdybym wiedzial, ze z tego powodu bedzie taka ostra wymiana zdan to hyba bym nie zaczynal :)
Do pana amcane:
W tej hwili mam zupelnie inne ptaki.
Ze starej kadry zostalo mi tylko 3 pary.
Takze w tej hwili moje stado jest zdecydowanie duzo lepsze jakosciowo.
Wstyd sie przyznac ale w tym roku wydalem okolo 1000 Euro na ptaki.
Ale powiem szczerze oplacalo sie.
Garlacze Gornoslaskie Koroniaste mam od panow Beutel (jeden z braci Matthias to prezes klubu tej rasy w Niemczech), ich wyniki mozna zobaczyc w katalogu z wystawy europejskiej w Lipsku mowia same za siebie.
Slaskie Garlacze Baialoglowe kupilem 'krew' pana Wilchelma Berger (na wystawie w Lispku zrobil Eurochampiona, oprocz tego napisal piekana monografie tej wlasnie rasy, jest hyba jednym z najwiekszych ekspertow tej rasy w Europie) oraz Friedriech Guenter (prezes klubu Garlaczy Slaskich).
Natomiast stawaki (Steigerkroepfer) od pana Manfried Peetz, mial najwyzasza ocene 'V' w zoltych stawakach w Lipsku.
Takze duzo sie w moim stadku zmienilo :)
Po prostu to juz nie te ptaki ktore byly na tamtych zdjeciach.
Oczywiscie ptaszki ktore sa do zbycia nie sa tej klasy, bo trudno by bylo zeby ptaka za 50 Euro podarowac dalej, nic od niego przedtem nie odchowujac :). No ale to juz hyba kazdy zrozumie.
Na koniec pozdrawiam wszystkich hodowcow.
Szczegolnie tych mlodych bo to nasza przyszlosc.
A najbardziej tych starych doswiadczonych, dzieki ktorym to sie 'kreci'.
A zeby nie bylo ja tez nie jestem najstarszym hodowca mam 'dopiero' 29 lat, a ptaszkami zajmuje sie od drugiej klasy podstawowki.