Targ w Warszawie
Targ w Warszawie
Witam
Proszę o aktualne dane dotyczące największego targu w Warszawie tzn. nazwa, ul., dni aktywne.
Pozdrawiam.
Proszę o aktualne dane dotyczące największego targu w Warszawie tzn. nazwa, ul., dni aktywne.
Pozdrawiam.
Re: Targ w Warszawie
Obecnie większość uważa iż największy bazarek gołębiarski w Warszawie odbywa się na Żeraniu. Teren giełdy samochodowej. Dokładny adres ul.Płochocińska 33. Godziny to tak mniej więcej od 5rano w każdą sobotę.
Ja uważam także że takim rywalem giełdy na Żeraniu może być giełda w Sulejówku. Wybór naprawdę niezły, zjeżdża się coraz więcej ludzi, większość to bywalce starej poczciwej "Falenicy". Jakby co to giełda w Sulejówku odbywa się na placu wiza wi cmentarza, w każdą niedzielę "od świtu"
Ja uważam także że takim rywalem giełdy na Żeraniu może być giełda w Sulejówku. Wybór naprawdę niezły, zjeżdża się coraz więcej ludzi, większość to bywalce starej poczciwej "Falenicy". Jakby co to giełda w Sulejówku odbywa się na placu wiza wi cmentarza, w każdą niedzielę "od świtu"
Dziękuję za odpowiedź, wolałem się upewnić.
Jeżeli ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe, dobrze rozwinięte giełdy w okolicach Warszawy proszę pisać.
Pozdrawiam.
Jeżeli ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe, dobrze rozwinięte giełdy w okolicach Warszawy proszę pisać.
Pozdrawiam.
słomczyn
a moze mi ktos powiedziec czy targ w sulejowku jest wiekszu od tego w plonsku?
WSulejowku jest wiekszy
Choć w Sulejówku jest coraz więcej ras krótkodziobych to w Płońsku częściej można spotkać coś bardziej wartościowego , no i cena
jest bardziej przystępna .W Płońsku jest bardziej zróżnicowany wybór ras , a co do wielkości placu i ilości hodowców jest rzeczywiście mniejszy.

Panowie mam pytanie, czy jutro normalnie odbędzie się targ w Sulejówku?
Koledzy czy możecie mi podpowiedzieć jak dojechać na targ w Sulejówku od strony Siedlec? Wybieram się tam w Niedzielę ale nie bardzo wiem jak tam dojechać nie chce błądzić a więc będę wdzięczny za każdą wskazówkę.
Jadac trasą z Siedlec mijasz zakret i jedziesz prosto ,po 2km zobaczysz po lewej stronie drogowskaz wskazujący ze masz skrecic w prawo bedzie to droga asfaltowai pojedziesz z kilometr po ptawej stronie zobaczysz na polach samochody tzn ze to tu na przeciwko jest cmentarz
Dziekuję kolego Stasiek. Powiedz mi jeszcze o której najlepiej tam być mam zamier sprzedać trochę nadwyżek ze swojch gołębników.
Jak chcesz sprzedac to bardzo wczesnie bo trzeba mjejsce zająć o 6godzinie bo widno póżno robi sie w lato to trzeba byc juz przed 5
Zakonniczki czerwone, felegyhazery, czajki saksonskie, perukarze, garłacze czeskie, szyldy, dolnośląskie łapciate, itp. Większość to gołębie młode ale starsze też są, chcę ujednolicić swoją hodowlę i sprzedać pojedyńcze pary różnych ras.
Witam!
Czy ktoś wie na jakiej ulicy w Sulejówku znajduje się targ z gołębiami?
Czy ktoś wie na jakiej ulicy w Sulejówku znajduje się targ z gołębiami?

Ulicy nie znam ale schemat dojazdu do bazaru wSulejówku opisany jest wyzej
Witam, targ w Sulejówku jest na ulicy Piłsudskiego. Pozdrawiam.
Dziękuję za szybką odpowiedz i pozdrawiam.
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc się spytam tutaj.
Na jakiej ulicy(jak jest możliwe dokładny adres) i kiedy odbywają się rynki w Tczewie i w Płońsku
Na jakiej ulicy(jak jest możliwe dokładny adres) i kiedy odbywają się rynki w Tczewie i w Płońsku
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
kolego piter
ma kolega jeszcze jakąś nadwyżkę tych czajek?? bo poszukuję czerwonej samiczki
ma kolega jeszcze jakąś nadwyżkę tych czajek?? bo poszukuję czerwonej samiczki

Witam, wiecie na jakiej ulicy jest targ w Mińsku Mazowieckim, i kiedy?
W Mińsku Mazowieckim nie ma targu jest obok w Stojadlach w soboty od 5 lub 6 rano chyba
michu1530 pisze:Nie chciałem zakładać nowego tematu więc się spytam tutaj.
nikt nie wie ??
Pozdrawiam
Artur.S
Artur.S
[w płonsku w niedziele przy ulicy targowej
Niestety nie mam już nic do wydania. Poszukuję za to niebieskiego samczyka łuskowanego.