jaki metrarz na gołebia
jaki metrarz na gołebia
witam mam mały gołebnik ogrodowy 110 w obwodzie na 110 wysoki w srodku ile moge trzymac w takim golebniku golebi jest szesci kontny
Ostatnio zmieniony śr mar 27, 2013 5:53 pm przez arekb, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: jaki metrarz na gołebia
dawajcie mi rady
Ostatnio zmieniony śr mar 27, 2013 5:59 pm przez arekb, łącznie zmieniany 1 raz.
Te 110 to w metrach czy w centymetrach? Jeśli w centymetrach to można tam hodować najwyżej dwie parki niewielkich gołębi lub jedną większych.
Może gołębnik jest okrągły i chodżi mu o średnicę 110cm.W takim gołębniku można mieć trzy pary gołębi.
Tak, trzy pary o ile to jakieś małe gołąbki i mają cały czas stały oblot. No i warunek , zero młodych. W przeciwnym wypadku najwyżej jedna para. Podobne wymiary mają cele lęgowe dla dużych ras.
a ile czsu musze trzymac gołebie by mi nie uciekły
Ostatnio zmieniony śr mar 27, 2013 5:56 pm przez arekb, łącznie zmieniany 1 raz.
jest szescio kontny mom w nim 3 cele i 3 pary gołebi cele są 35 głeboki a dł 80cm
Dawać to możesz na tacę, a tutaj należy napisać: Proszę o udzielenie porady itp.arekb pisze:dawajcie mi rady
Poza tym proszę pisać poprawnie po polsku i nie jedno zdanie w jednym poście lub te same tematy w różnych wątkach.
Moderator
golebie.wombat.fc.pl