Gołębnik budowa pomocy?
Re: Gołębnik budowa pomocy?
Taaa. A świstak zawija je w sreberka.
-
Krzysiek czytaj między wierszami to miała być kpina z tych bzdur
.

Wiem, tak sobie zażartowałem.
-
kRZYSIEK NAPISZ MI NA PW JAK TAM POZNAŃ???
Krzysiek - może u ciebie łasice są takie jakieś niedorozwinięte
?? Bo u mnie to konia ze stajni potrafią w nocy wynieść
.

Wałęsa prądu nie widział a prezydentem zostałemir pisze:Tylko że wy piszecie o przeciągu którego nigdy na gołębniku nie widzieliście.

Ja nigdy nie widziałem bakterii ani wirusa. Czy mam wobec tego twierdzić że nie istnieją, skoro ich nie widać? Zresztą prądu podobnie jak ex prezydent też nie widziałem, a jak mnie kiedyś pier.....ło to od razu wiedziałem co to.
Tata co to? ..... o ku...wa grabie 

Zostań weterynarzemkrzysiek pisze:Ja nigdy nie widziałem bakterii ani wirusa. Czy mam wobec tego twierdzić że nie istnieją, skoro ich nie widać? Zresztą prądu podobnie jak ex prezydent też nie widziałem, a jak mnie kiedyś pier.....ło to od razu wiedziałem co to.

mbudniewicz.pl.tl
Dobry pomysł, bo weta przynajmniej prąd nie popieści. Chociaż, z drugiej strony, hmmm.... Koń może kopnąć.To ja może lepiej zostanę gołębiarzem. Najwyżej ptak mnie obsra.
A o ,,kaśi,, nie pomyślałeś.
Nie, ale to poważny argument.
dla emira:
http://www.youtube.com/watch?v=yw18AeMzg_g od 12 minuty sobie wlacz
http://www.youtube.com/watch?v=yw18AeMzg_g od 12 minuty sobie wlacz
Nie wiem co tam było interesującego, nie widać jak tam jest zrobiona wentylacja ani jak jest położona dachówka. A sam otwór na poddasze nie jest wentylacją.
tobie to juz NIC nie pomoze, milego wentylowania golebiemir pisze:Nie wiem co tam było interesującego, nie widać jak tam jest zrobiona wentylacja ani jak jest położona dachówka. A sam otwór na poddasze nie jest wentylacją.